Met ons concept spelen we in op het feit dat heel veel mensen vandaag reeds hun produkten zoals inkten ,toners en andere gebruiksgoederen online kunnen bestellen en zich niet meer hoeven te verplaatsen.

Ons achterliggend idee is dat de leden, supporters, sponsors of wie dan ook deze produkten gaan bestellen via het internet en gekoppeld aan hun vereniging (sportclub of andere) en niet meer via de traditionele of algemene aanbieders waar de club geen maandelijks inkomen mee kan genereren.

De leden doen dit omdat we :

  • Zeer competitieve (onklopbare) prijzen hebben en bijna alles in voorraad hebben om  s'anderendaags te kunnen leveren aan huis of bedrijf.

  • Omdat de leden weten dat hun sportclub een maandelijkse commissie hiervoor krijgt  zodat ze tegelijkertijd hun club steunen en zelf genieten van de groothandelsprijzen.

Het enige wat de vereniging  moet doen, buiten hier natuurlijk publiciteit voor maken via jullie kanalen (newsletter, emails,...), is een button plaatsen op jullie website met een link naar de webshop.

Die button wordt ook ter beschikking gesteld door ons.

Samen met de vereniging maken we ook posters en flyers om het project ook kenbaar te maken via eigen kantines ,clublokalen etc. en zorgen we ervoor dat de vereniging minstens een maal per jaar op een evenement van hun goed in de publiciteit komt.

 

Ons concept en visie