top of page
Voor  clubs en verenigingen 

 

Voor de leden en vrienden

 

Voor sponsors en bedrijven

 

 

Bij Clubinkt  kunt u terecht voor al uw toners en inktcartridges.

Van originele merkcartridges tot de nieuwste compatible en remanufactured cartridges met twee jaar garatie.

Wij zijn constant bezig met het uitbreiden van ons assortiment en aanbod. Toner voor de nieuwste HP printer of compatibles voor de nieuwe Brother consumentenprinters zijn snel aan ons assortiment toegevoegd. Producten vinden is daarnaast heel eenvoudig; u kunt de zoekfuntie gebruiken voor het typenummer of per printer de geschikte producten inzien.

© 2014 Clubinkt CREATED WITH Wix.com​

Clubinkt biedt verenigingen de mogelijkheid om extra maandelijkse inkomsten te genereren.

Clubinkt levert originele inkten en toners van o.a. HP, Canon, Brother en Epson maar ook de beste merken die dezelfde kwaliteiten leveren. De prijzen die op de Clubinkt webshop staan behoren tot de scherpste op de markt en dat voor producten die echt iedereen een paar keer per jaar nodig heeft!

Met de Clubinkt webshop ontvangt de club maandelijks de sponsorgelden met overzichtelijke rapportering.

Hiermee kan de penningmeester duidelijk de sponsorgelden raadplegen.Van elke bestelling die de leden, sponsoren of familieleden doen gaat er dus een aanzienlijk percentage tot max 15% van de aankoopsom ex btw. naar de clubkas. 

 

Met de Clubinkt webstore kunt u zelf een financiële bijdrage leveren aan Uw club, zonder dat het u een cent extra kost! Bestel de producten online,geniet zelf van de onweerstaanbarevoordeelprijzen!!!!!

(kortingen tussen de 30 en 75%)

Laat uw bestelling thuisbezorgen of op een adres naar uw keuze en Uw club ontvangt geld in de clubkas.

Een aanzienlijk percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Uw club. En nogmaals, het kost u niets extra!Wilt u Uw club ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de Clubinkt webstore. Voor u een kleine moeite, voor Uw club directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Uw club een warm hart toedragen.

 

Als sponsor voor uw club laten we de club ook nog meer sponsorgelden ontvangen door uw aankopen terwijl uzelf geniet van de uiterst scherpe groothandelsprijzen.

Ondanks dat onze producten al zeer scherp geprijsd zijn storten wij ook nog eens aan de door u opgegeven club of vereniging  tot maximaal 10% van het netto bedrag door aan de club.
Voor de club of vereniging een mooi en bruikbaar bedrag in een periode waar elke sponsorcent meer dan welkom is.Wij voeren geen peperdure direct-mailing campagnes via de post.

Dit kostenvoordeel geven we graag door aan onze klanten.
We hebben onze eigen magazijnen en met een zeer groot assortiment van de producten leveren we dagelijks uit aan scherpe leveringsvoorwaarden.

 

bottom of page